Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij Dito Fashion gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. Dito Fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. Dito Fashion kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten. Er geldt een wettelijke garantie van 2 jaar bij fabricagefouten, niet bij slijtage.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw, exclusief verzendingskosten. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging worden aangepast. Dito Fashion kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Dito Fashion biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. De bestelling wordt slechts geleverd wanneer de betaling volledig werd voldaan. Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is. Indien u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash of met uw bankkaart te betalen.

4. Leveringen

Dito Fashion kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een pakket terugkomt wegens een foutief ingevoerd adres. Kijk dus goed al uw gegevens na.

5. Bestellingen

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. Dito Fashion behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet-geleverde producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van Dito Fashion. Teveel betaalde producten worden desgevallend terugbetaald. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie. Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam, adresgegevens en betaalinformatie mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

6. Leveringen

De levering geschiedt op de door de koper aangeduide adres. Dito Fashion levert uw pakket tussen de 3 en 6 werkdagen binnen België, steeds na ontvangst van betaling. De vermelde leveringstermijn is louter indicatief en dus geenszins bindend in hoofde van Dito Fashion. Een foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de klant en kan aanleiding geven tot extra kosten. De verzendingskosten worden steeds afzonderlijk vermeld. Dito Fashion heeft het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

7. Voorraad

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het passen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webwinkel worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt uiterst binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.

8. Retour

De koper heeft het recht om af te zien van de aankoop, zonder betaling van boete & zonder opgave van motief, binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering.
De koper dient de producten op eigen risico en kosten, bij voorkeur in de originele verpakking, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, te retourneren.

***inclusief prijskaartje/etiket/label in goede staat en verzegeling intact

Wilt u afzien van uw aankoop? Doe dat dan binnen veertien kalenderdagen, te rekenen vanaf de levering van uw bestelling. Meld Dito Fashion schriftelijk dat u wilt afzien van uw aankoop. Per e-mail, in een aangetekende zending of met een herroepingsformulier, dat u hier kan downloaden.

terug te zenden naar:
Dito Fashion
Dorpsstraat 3
3830 Wellen
België